Нашите Дарители

Като членове на Лайънс Интернешънъл имаме и отговорност и задължения да подпомагаме нашата Фондация, чиито приходи се насочват чрез грантове за подкрепа на хуманитарните дейности на Лайънс и Лео клубовете по света. С дарените средства LCIF помага чрез клубовете на хора в нужда – с нарушено или без зрение, гладни, страдащи от диабет, детски тумори; обучава младежи в умения за живот и лидерство, оказва помощ при бедствия и др.
Благодарение на грант от LCIF се реализира и проекта „България срещу диабета“, а преди година получихме и помощ за борба с пандемията на първа линия за всички спешни отделения в страната.
Наградата #MelvinJonesFellow е на името на основателя на Lions Clubs International и се връчва на дарители на Фондацията с принос над 1000 $.
Горди сме, че след ПДУ Недялко Младенов, MJF от 2008 г. наскоро НПДУ Анелия Кънева и проф. Александър Юлианов от Лайънс клуб Стара Загора – Августа, също бяха удостоени с отличието MJF. Поздравления и дано заедно увеличим приноса си към нашата Фондация, а клубовете ни да станат по-активни в кандидатстването за финансиране на своите проекти и дейности, от които има нужда обществото ни.
Благодарности на всички Лайънс членове и клубове, които през 2020-2021 дариха средства на LCIF и по този начин всички заедно помагаме за по-добър живот на хора в затруднения.

Може би искате да прочетете и...