Играй с приятели офлайн в двора на Второ ОУ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Кампанията на Лайънс клуб Стара Загора – Августа „Играй с приятели офлайн“ след присъствието си на първия фестивал в града за здравословен начин на живот „Здравей Здраве“ на 14 октомври т.г. ще продължи на 17.10.2017 от 12:00 часа в двора на Второ ОУ „П. Р. Славейков“ специално за третокласниците на училището.

Съвместно с училищното ръководство членовете на клуба организираме празник със спортно-развлекателни игри на открито и заедно ще мотивираме учениците да се движат повече като превенция срещу диабет и зависимостта от електронните устройства и интернет.

Забавлението за учениците от паралелките на III клас ще бъде от полза за социалното общуване и възпитанието на децата в двигателна активност и се организира със съдействието на професионалните аниматори на Парти център ТМ, и Музикална агенция „Арт мюзик”, а средствата за кампанията са предоставени от членове и приятели на Лайънс клуб Стара Загора – Августа.

Кампанията има огромен успех и с проведените в края на април т.г. игри на открито с второкласниците в двора на V-то ОУ „Митьо Станев“.

Може би искате да прочетете и...