Лайънс клуб Стара Загора – АВГУСТА на 11 години!

В Лайънс клуб Стара Загора – АВГУСТА вече 11 години градим традиции в реализиране на  благотворителни инициативи, насочени към децата на Стара Загора, приемайки мисията да служим на тях, нашето бъдеще. За нас вече е традиция в училищата на територията на Община Стара Загора, Казанлък и Гълъбово да реализираме инициативата ни „Играй с приятели офлайн“, която е част от усилията ни в нашата мисия „Да върнем игрите на открито на нашите деца“.  Чрез организирането на занимания на открито показваме на децата и техните родители, че игрите сред приятели са интересни, забавни, възпитателни и здравословни.

В присъствието  на над 100  приятели и съмишленици от Стара Загора и областта, уважили благотворителния ни бал, който се състоя на 15.03.2019г. в парк-хотел „Стара Загора“ представихве нашата кауза за лайънс годината „Децата и природата“. Тя включва редица събития:

  1. Отбелязване Ден на Земята с игри на открито с работилница и природни материали.
  2. Детски карнавал „Пъстро био разнообразие“.
  3. „Пластмасова Земя“ – организиране на пункт за събиране на пластмаси.
  4. Засаждане на дръвчета и храсти на територията на града и в дългосрочен план създаване на „Горичка на Лайънс клуб Стара Загора – АВГУСТА , която да поддържаме.
  5. Играй с приятели офлайн на открито“ в парк „Аязмото“ на 01.062019г. от 11.00 часа.

Благодарим на всички, подкрепили ни в нашето начинание!

Може би искате да прочетете и...