Награда за дейности „Kindness Matters“ /Добротата има значение/ за 2020-21

Лайънс клуб Стара Загора Августа започва поредната Лайънс година с отличие и награда за дейности „Kindness Matters“ /Добротата има значение/ за 2020-21. Тази награда се присъжда на клубовете, които осъществяват проекти за дейности с голямо въздействие в рамките на една от приоритетните каузи на Lions International и Lions Clubs International Foundation (LCIF), включващи диабет, детски рак, околна среда, глад, зрение, помощи при бедствия, за младежи или хуманитарна помощ.
Нашият клуб Лайънс клуб Стара Загора Августа е сред 6-те клуба в цяла Европа и само 30 в цял свят, отличени с тази награда, защото дейностите на клуба чрез проекта ни „Лайънс и Лео градини от зеленчуци и билки“, който реализирахме и който се превърна в устойчив модел и продължаваме да надграждаме, са насочени към каузите на #LionsInternational и Lions Clubs International Foundation: околна среда, деца и младежи.
Наградата е доказателство за креативност и иновативност на клуба ни, признание за мащабен ефект и дългосрочна устойчивост.
Постигнатите резултати са усмивките, желанието, трудолюбието и придобиването на нови умения и знания от децата и младежите от детските градини и училища в Стара Загора и Гълъбово. Използвайки Лайънс ценностите, като доброта, отдаденост и служба в полза на обществото и на децата, които са нашето бъдеще, успяхме да формираме положителни преживявания и ангажираност, които да развиват ценности, знания и навици в подрастващите.
Продължаваме да изграждаме следващите градини и оранжерии със съдействието на Община Стара Загора в Центровете от семеен тип за деца, лишени от родителски грижи с и без увреждания в Стара Загора.

Може би искате да прочетете и...