Международен ден на доброволеца

На Международния ден на доброволеца в обществото отдаваме почит към хората, които с безвъзмезден труд помагат за подобряването на живота на уязвимите и нуждаещите се от помощ.
🫶Безвъзмездната помощ е една от основите на цивилизацията. Тя е акт на даряване на знание, умение, ресурс от всякакви хора към хора в неравностойно положение, животни, различни каузи. Това е акт на човещина, който не търси отплата, защото е основана на един-единствен принцип – даряването носи щастие.
🤗Когато увличаш с добрина и в добрина приятели е емоционално, интензивно и невъобразимо проницателно, и вдъхновяващо за добри промени, които да променят света, и да го превърнат в по-добро място за живеене за нас и децата ни.
✅LIONS club Stara Zagora Augusta организира първа информативна среща с потенциални чартърни членове на нов #Lions club в Казанлък, на 40 км от родния ни град. Приехме предизвикателството и бяха предприети действия за нашата „Мисия Да расте“. Всички сме позитивни и решени скоро да имаме повече лъвски ръце, глави и сърца, за да служим с гордост заедно!

Следващите стъпки, които трябва да следвате скоро!

Може би искате да прочетете и...