ЛК Стара Загора Августа и Държавен куклен театър Стара Загора….

Днес 6 юни 2020г., продължавайки празничното настроение от деня на детето, Лайънс Клуб Стара Загора Августа и младежите от Лео клуб Стара Загора-Августа дадохме старт на инициативата ни всяко дете, което присъства на представленията на лятна сцена на Куклен театър – Стара Загора да получава подарък – креативни комплекти от образователни биоразградими конструктори, книжки и материали за рисуване. Куклен театър-Стара Загора днес получи дарението от Лайънс клуб Стара Загора-Августа, което представлява над 1000 броя комплекти за рисуване и Меджик конструктори.
Инициативата е част от реализацията на дългогодишния проект „Играй с приятели офлайн“ на Лайънс Клуб Стара Загора Августа, както и със съдействието на приятелите ни от Лайънс клуб Плевен, Лайънс клуб София Кепитал и Лео клуб Плевен. Зарадвахме децата след днешното представление „Трите прасенца“ и се надяваме заедно с мама и тати да продължат да бъдат в красивото царство на изкуството и приказните герои, пресъздавайки ги чрез нашите подаръци.
Инициативата ще продължи през цялото лято и разбира се очаквайте още изненади след представленията. Задължително ще играем и танцуваме с „Играй с приятели офлайн“.
Куклен Театър – Стара Загора с Лайънс клуб Стара Загора Августа и Лео клуб Стара Загора Августа, Ви очакват на лятната сцена.

Елате, за да се потопим в приказния свят на театъра и да общуваме заедно.

Може би искате да прочетете и...